​Vi tror på ordentlighed, både i relationer til kunder og leverandører, men især i forhold til vores ansatte som uden sammenligning er vores vigtigste aktiv.

Det er deres kompetencer, erfaring og vilje til at levere det optimale hver gang der i dagligdagen sikrer at vi leverer det (ekstra) vores kunder forventer af os.

GLOBAL SOLUTIONS A/S

Fredericiagade 21B
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 7642 4080

CVR: 29516960

GLOBAL SOLUTIONS A/S

A.P. Møllers Allé 9B
DK-2791 Dragør
Telefon: +45 4422 3090

Profil

​I 2006 forlod jeg Maersk for at forfølge drømmen om selvstændighed.

Vi startede 2 ansatte med 2 laptops og mobiler og ikke meget andet end en tro på, at der med fokus på kundeservice og kreativitet kunne skabes en plads til os i et marked domineret af store – ofte globale speditører.

Nu, 13 år senere, er jeg stolt og glad over sammen med dygtige kolleger, at have skabt en profitabel virksomhed med kontorer i Vejle og Kastrup Lufthavn.

Uden støtte fra kunder og leverandører, både i Danmark og internationalt, var vi ikke kommet hertil og jeg er ydmyg over den fantastiske loyalitet og støtte vi har oplevet gennem årene, fra både store og små kunder.

De sidste 2 år har været vores bedste år nogensinde, men ind imellem kommer der muligheder i livet, som man er nødt til at evaluere og vurdere potentialet af.

En sådan opstod af samtaler med Bolloré Logistics, der med mere end 20.000 ansatte i over 100 lande verden over, er i top 10 på det globale logistikmarked.

Bolloré Logistics har tidligere kun været på det danske marked via agenter, men som en del af global satsning på b.la. nye markeder, ønskede man en stærkere tilstedeværelse i Danmark.

Januar 2018 blev de sidste dokumenter underskrevet og dermed slutter ét kapitel mens et nyt starter med Bolloré Logistics som aktionær i Global Solutions A/S og jeg selv som CEO for det nye selskab.

Det er vores ambition, at vokse på en række nærmere definerede forretningsområder, der matcher Bolloré Logistics globale kompetencer indenfor bl.a. aerospace og nødhjælpslogistik samt ikke mindst udvikling af logistikløsninger på det afrikanske kontinent hvor Bolloré Logistics er absolut markedsledende.

Tak til alle der har været med på rejsen til nu – jeg glæder meget mig til fortsat at arbejde med Danmarks bedste kolleger, og sammen med dygtige nye kolleger globalt, at kunne bringe Bolloré Logistics succesfuldt ind på det danske marked.