​Vi tror på ordentlighed, både i relationer til kunder og leverandører, men især i forhold til vores ansatte som uden sammenligning er vores vigtigste aktiv.

Det er deres kompetencer, erfaring og vilje til at levere det optimale hver gang der i dagligdagen sikrer at vi leverer det (ekstra) vores kunder forventer af os.

GLOBAL SOLUTIONS A/S

Fredericiagade 21B
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 7642 4080

CVR: 29516960

GLOBAL SOLUTIONS A/S

A.P. Møllers Allé 9B
DK-2791 Dragør
Telefon: +45 4422 3090

Profil

​I 2006 startede jeg Global Solutions A/S med en ambition om at skabe en virksomhed, der kunne være en modpol til de globale speditører og efter mere end 25 år i transportbranchen med b.la. lederstillinger i A. P. Møller-Maersk er det, sammen med dygtige kolleger, lykkes at skabe en mindre men stærk virksomhed med kontorer i Vejle og Dragør.

Vi har bevist, at det er muligt at levere konkurrencedygtige løsninger indenfor alle transportformer ved hjælp af godt købmandsskab og en ultimativ fokus på kundeservice.

Evner vi ikke at levere en ultimativ kundeservice hver eneste dag forsvinder grunden til at vi eksisterer og selvom nogen vil hævde at fremtidens transportmarked alene tilhører de store globale speditører tror vi på at der er plads til en virksomhed som er ikke er noget for alle – men alt for nogle.

Se endelig mere om vores værdier og produkter andre steder på hjemmesiden og har du spørgsmål eller kommentarer står jeg altid til rådighed.​